събота, 19 юни 2010 г.

ЕЛВ



ЕЛВ – един луд варкажия
ЕЛФ – един луд фафлажия

При туй същество, което се води коренен жител на Великата Варка, е нужно отпървом да се направят некои уточнения. Те са нужни за да разберем по-пълно и ясно, описаните тук неща.
Специфичната форма, на обладаваната от тоз индивид, физика се е изградила в течение на милиони години, както в нажежените дебри на Великата Варка, така в и заледените простори на Гранде Депозит. От друга страна, продължителното и често дегустиране на бира, също е дало принос в оформянето на нашия герой. Така че, лекото зашкембяване (като един млад и неоформен Буда) и добродушното излъчване на младши херувим, не трябва да ви заблуждават. Той е обучен от бруталната и смъртоносна, за всеки заленчук, секта Веганисти. Затова, не се учудвайте, ако го видите, да разсича някоя крехка краставица, без грам колебание или чувство за вина. (Дори, не си и помисляйте да надникнете, когато посича домати. От тази гледка, всеки нормален човек, би припаднал и след това хоспитализиран в лудница доживот.)


Тази смъртоносна, зеленчукоунищожаваща машина, рулира из Великата Варка и Гранде Депозит. Той е Вселенския Магистър на Светата Малцова Инквизиция. Способен е да накара,всяко невинно зрънце малц, да си признае и тутакси да се превърне в бира(по-рано споменатата течност, към която, ГИБ има особен афинитет и е призван да унищожава, чрез специалния си гибски стомашно-чревен тракт, позволяващ му да види сметката на огромни количества, само с намигване). Сега разбирате, защо тоз ЕЛВ (всъщност сега разбирате и защо не е ЕЛФ – не би имало смисъл), управлява тез така противоположни по своята същност царства. Аз ще отида дори и по-далеч, разкривайки ви една тайна. Той владее дори и Пречистващий Филтър, но там под благосклонния му поглед, официално управлява Галинда Страшна, която се грижи, дори и частица от малцов труп, да не попадне в малцовата течност отиваща за бутилиране.


Май е време да спрем за таз вечер, моя малка Краставичке, за да не се будиш пак от ужасните видения на шопска салата, придружена от малка гроздова. Пък и това е достатъчно за общо представяне на следващия герой в таз сага - Великата Сага за измъчения малц и великолепната течност в резултат на тоз ужасТ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар