вторник, 26 октомври 2010 г.

Парите...


Най-накрая изплюха камъчето: Парите не били на миньорите. Това заяви днес  в прав текст  Дянков, в сутрешния блок на БТВ. От страна на водещите, никаква реакция. Все едно е най-нормалното нещо, да дойде някой чиновник и да ти каже, че твоите пари, всъщност не са твои, а негови. По същото време, но по Нова, се плюнчеше и Тотю. На същата тема. И пак никаква реакция, от страна на така наречените "журналисти".
Ако това не е скандал, не знам кое е.
Другото скандално нещо е, че липсват в диспута точно тези, които ще платят за масрафа - самите работници(чиито сметки ще бъдат експроприирани) и другите работници (тези които ще я платят реално цялата дивотия - ние дето нямаме категория и ще се гърчим до над 65). Не се съмнявам, че тези дето ще вземат едни пари за чужда сметка, ще са съгласни(тези дето не са внасяли). Но тези които, ще изгубят, упорито се отбягват и като тема и като мнения.   Нас е ясно, че никой и не смята да ни пита - кой пита дойните крави к'во искат?
И още нещо - кой ли е забогатял от срива на БФБ? Няма начин да няма злоупотреба - да знаеш точното време на срив на борсата, да имаш едни познати финансисти по света и да поддържаш морална позиция...




Няма коментари:

Публикуване на коментар