вторник, 2 ноември 2010 г.

Мозъчни давачи...



Да е кур, да го набийш, ми то акъл…
Много се навъдиха напоследък тия путки, чак и университет си заформиха. Вярно, малко постен, но за сметка на това усилено рекламиран от правителството - демек, мое са прости, но това не им пречи да са по-големи академици от тез дет' работят в разните му там Су-та, Ту-та и тем подобни.
Нещо мноу самолетчийско звучат, някак си руско. Та решили да затворят университетите с имена на руски самолети и да си отворят един с хубаво, благозвучно българско име - ПУТКА. Разбра се и че имало вече 70 кандидат-дефлоратори (малко прецакани, щот тя момата се оказа нечестна - некои хора са успели веке да станат почетни …..).

Интересното е, че много от преподавателите в тези самолетчийски университети (к'во яко звучи а, като минетчийски), като отидат да преподават на запад в по-уважавани учебни заведения, се справят много добре, че ги и търсят? Дали защото материала ни е кофти? Или защото образованието в таз държава е поставено в ролята на кварталната путка и всеки я ебе де завърне, па после си утюа при гаджето и се прай на моралист?...

Ето ви, два линка - единия е причина, а другия е в последствие намерен в нета...

http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=75

http://marfieta.wordpress.com/2010/10/14/epup/

Няма коментари:

Публикуване на коментар