понеделник, 5 юли 2010 г.

Искривото банши


(Ако има неясноти – за справки...)

Защо искриво ли? Ми, защото искри има бол, ама огинь нема. Те, за т‘ва. Вика, крещи, ръмжи и писка от момента, в който стъпи на територията на „Ел Биро Поле“. И таз е участник в порно, ама е смес между немско и италианско – пак са космати и неориентирани, ама с вкус (неслучайно там има толкоз моделиери). Но, нейната продуцетска компания, е силно ориентирана към телефонните услуги, макар и не само - за особено непредпазливите, се предлага и среща от трети вид с баншито. Та, въпросното хайванче (бях просветен вчера за присъствието на така наречените „Хайван ресурс“) отговаря за едни големи, тенекиени и балонести неща(ГТБН), в които обикновено има некви течности. И тук, започват проблемите. Поради естествената си гласова обремененост (все пак е банши), ха си е отворила устата, ха некое ГТБН се пукне и рукне оназ ми ти течност. След това, потърпевш обикновено е БриджЛавъ и естествено околните му(все пак, никой не е предвидил нормалния телефон за предаване на такъв свръхестествен глас). Още като започне да звъни телефона, го прави някак си неестествено. Един вид и той разбира за какъв терор ще стане на въпрос, колчем непредпазливия му притежател, вземе че го вдигне (телефона, не нещо друго, че да не губим детската аудитория).
И порното започва. Реване, крещяне и силно отдаване на трудова дейност. Вярно, без вложена мисъл и знания, но с несекващ ентусиазъм. Само дето, макар че в случая обекта е женски, е по-вероятно магарето да си изпати и то лошо. Да не говорим за тоталната липса на координация. Въпросното жувотну, обикновено започва да крещи малко по-рано от самата повреда (в крайна сметка, дори и да няма такава, гласа ще свърши своята работа) и спира доста по-късно. Спирането зависи от настроението (и може би месечния цикъл) на въпросното банши. Чат пат се оказва, че реве напразно, но това е поради влошената връзка с окултното, заради орязаните антени. Все пак, първо е банши и след това жена.
Смятам, да спра до тук. Все пак, колкото и да са добри гласовите данни на едно банши(пък било то и искрящо), надали са тема за чак толкова дълга приказка. А и по-нагоре споменах, че искам да запазя детската аудитория. Т.е., бива да си замълча вече... и може би да дам думата на други, по-добри разказвачи от моя милост, които биха предали останалото по-меко.

1 коментар: