неделя, 4 юли 2010 г.

Бойко пре(дсе)дател...или стара песен на нов глас.



Работата взе все повече да вони на социализъма(комунизъма).  

1.       Крайно двуличие на политиците – говорят едно, а след това правят съвсем друго.
2.       Удариха по личната неприкосновеност – прокараха си поправките да ни следят, практически необосновано (по презумция за неправоверност(демек, абе имаме информация, че тоя е лош))
3.       В момента се опитват да ни ударят в правото на собственост (нищо, че закона е противоконституционен, то и преди е бил)(говоря за закона за земята, ама то от там се почва).
4.       Вече започнаха да си поръчват и химни в прослава - "Нашата полиция",  колкото е по-непотребна(да се чете – по-вредна) за обществото една структура, толкова повече ще я хвалим – в случая визирам МВР(не, че и там няма нормални хора, които искат да си свършат работата, има и то много. Явно, не това е целта. Та, на кого му трябва неработеща полиция?)Не искам дори да зачепвам тема за текста на въпросното сквернословие (твърде много напомня на едни други, отпреди повече от 20 години).
Аз имам няколко въпроса:
1.       Преди бяха „Борци против фашизъма“ – сега „Борци против Мафията и Организираната престъпност“ ли ще бъдат?
2.       Ятаците, снабдители ли ще ги кръстим (а, може би отдел „Логистика“, че по-модерно)?
3.       Новите „Чавдарчета“ и „Пионерчета“, как ще ги кръстим – „Бойковчета“ и „Цветановчета“, може би?
4.       Кои ще бъдат новите врагове – САЩ, Русия или Европейския съюз, или ние ще сме врагове на всички, пък вие ще си въртите далаверите със всички?
5.       ...

Въпросите могат да продължат безкрайно. Предполагам, сванахте идеята. Докато ни занимават с проблеми на дребно и ни пробутват лайната на час по лъжичка, изтърваме голямата картина. А, тя никак не е лицеприятна. И имайки предвид, националния ни характер (коментирал съм го вече в друга статия) и тоз път ще ни го начукат, а ние с пяна на уста от пресилена радост, ще маршируваме към светлия „Капитализъм“ и ще скандираме: „Офте мофте! Офте мофте!“

1 коментар:

  1. Враговете са хората от народа но унищожаванего им започнало преди 21 години беше възродено с пълна силатака че няма страшно не остана много.
    Поне хубавото е че ни смениха крушките белким ослепеем та да не им гледаме в паничката

    Кеноби

    ОтговорИзтриване