понеделник, 21 март 2011 г.

Харчете си тока и садете картофи!




 Снимката е оттук.


Живи да ги оплачеш тез наш'те политици - докато ни управляват, родата им сади здраво картофи. Копат, та се пушек вдига. На мода пак е самозадоволяването на населението - бачкай, та да даваш на държавата, ама си и копай, та да има к'во да ядеш. Сега вече е ясно какви са тез митничарски селища - премиера го каза - тоооолкова пустеещи земи, а няма кой един корен с картофи да бодне. Та тези, просто дават пример - намерили са пустеещи земи около язовирите и са си направили по една барачка за мотиките и лопатите. Ееееейй, добре че беше бат бойко да ни осветли. Санким, ненаучени щяхме да си заминем.
На мода е и празнословието и глупостите. Ама, рефрена "Кой ми сра в гащите?" взе да омръзва. Колкото и да си тъп ръп, все някога трябва да се усетиш, че веке номера не минава. Да, ама не. Бат Бойка едно си знае, едно си бае. Все чака инвеститори, все чака субсидии, все чака някой да дойде и да му смени памперса.
А, докато чакаме поредните "благодетели" да ни "оправят", изровете си мотиките хора и на къра. Ако копате прилежно, може и петрол да намерим и тогава, тогава какъв живот ни чака… Евтин ток, евтин бензин и домашни картофи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар