четвъртък, 10 март 2011 г.

Министъра проверява на околовръстното за качеството на услугата...





Ееееех, цени! Кога ли министъра на тиквениците, ще иде да провери цените на услугите на "труженичките", работещи на околовръстното,а след това да предложи новия супер стандарт за "свирка"? Няма да е лошо. И без туй цирка е голям, поне да е пълен. И план да им направи, петгодишен - толкова свирки, толкова анално и т.н. Клиентите не бива да страдат. След това ще е добре да се изкажат министъра на здравеопазването и министъра на просветата. Да се отбележат нуждите на клиентите от добре замити (по стандарта ) шунди и дирници, както и важността на отрасъла за все по-неуките ни ученички. Санким, от всяка путка фолкпевачка не става. От друга страна, няма да е лошо да се поразнообразят темите - аман от недокла... аааа, така де недооправени цигани и кучета в неравностойно положение. Все пак сред простипутките има и българки. Един вид, хем вълка сит, хем агнето цяло - ще се покаже интереса на правителството към българите в една добра и грижовна светлина.
Междувременно, партийните дейци ще могат да продължат съсипването на икономиката на спокойствие и плановото придвижване към планова икономика (тафтологията не е случайна). Ситуацията толкова ще се спече, че тук ще останат само тези които нямат вариант да избягат. Естествено сред тях хората наясно с пазарната икономика ще са малко, а тези жадуващи за твърда ръка ще са повече. Пътят към един неокомунизъм ще бъде открит. Само дето сега всички ще са еднакво  мизерстващи. След още 5 години, някоя циганска партия под крилото на вечните гербери ще издигне програма за интеграция на българите - така де, к'во е т'ва? Бат ви Бойка добродушно ще гледа от талавизора просперитета на нацията и вече отвсякъде ще е ясно че всичко е наред (така де нета ще е на изчезване и под пълен контрол и няма да ги има такива неразумни хайвани, като мене, да мътят водата с пошли и неправоверни приказки и писания).

Заеби, отплеснах се. Просто се чудя и мая, как мое да има толкова късопаметни хора, та се радват на простотиите от сорта - министъра проверил цените - аре бе, я да си ебат майката. Министъра няма никакви права в един частен магазин. Докато магазина не е в данъчно нарушение и документално е наред, може да продава сиренето и на 1000 лв. килограма. Стига да има кой да му го купи. Точка. Единствените, които правят картелиране и се опитват да се ебават с пазара, са същите тези (министри), дето толкова жално реват уж в полза на обикновения човек. Всякакви простотии с измислени стандарти и прочее е само прах в очите.

Аре със здраве.


P.S.Продуктите от прочутия "стандарт" "Стара Планина" не се купуват, не защото са скъпи, а защото са безбожно скъпи за лайняното си качество. Това е жалката истина.

2 коментара:

  1. Ква стара планина ве вълчане кви циганки на занимаваш тука! Бензина пет лева ти с мангали си тръгнал да на замаяваш, пък за тая простотия стара планина въобще и озобщо без коментар. А и една забележка ББ след 5 години няма да гледа по ТВ-то ко стаа щото още ще е управник на "скъпата" ни татко вина ("скъпата" кой как иска така да го разбира. И още мноо рабти мой са напишат ама файда няма! А само да ти кажа да не са притесневяш ("и няма да ги има такива неразумни хайвани, като мене, да мътят водата"), от такива мишоци кат тебе(и нас) никой не ги ебава в калабалъка ти си пиши.
    И вече наистана последно - ква пазарна икономика кви ги говориш в момента освен да изсмукват последните ни пари от джоба с увеличаване на всичко повтарям АБСОЛЮТНО ВСИЧКО нищо друго не се случва!
    Ай бегай
    Ваш Кеноби

    ОтговорИзтриване
  2. Така де. Затова запалих толкова. От телевизията само глупости, докато в същото време ни го начукват без вазелин. Не стига това, ами и виновни се опитват да ни изкарат, щото не сме искали доброволно да даваме и още на разните му хрантутници.

    ОтговорИзтриване