петък, 27 август 2010 г.

А, на кого продадохте вашите "Дупета"?


Ейй, размириса се, като от немит задник. Отпървом се създава стандарт, който е безсмислен. Сетне започваме да обясняваме колко е полезен за нас и нашето здраве (ако не ги ядем - бой). Сетне се пристъпва към премахване на конкуренцията. Така де, к'ви са тия дето ще предлагат остатъци от чужди салами с по-добро качество от тез на наште хора, дето толкова ги рекламирахме ся дене? Ми, ше им се преебе далаверката. Не бива тъй. Толкоз държавна пара се потроши да ги лансираме и ся ше подебават с европейски отпадъци.
Имам един въпрос. След като, дори едни отпадъци са с по-добро качество и по-предпочитани от клиентите, за къф чеп оревахте въртълъка с идването на "Новото и светло бъдеще на българския салам". Или след като ги използвахте да си ги завирате по дашните гъзни дупки, си помослихте, че стават и за ядене?

P.S. Не успях да намеря снимка, която да обтисува таз ми ти простотия. Така че, ако някой намери нещо интересно, спокойно може да го изпрати на мейла на блога. Евентуално, нещо може да се приложи към настоящата статия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар