четвъртък, 17 ноември 2011 г.

1984


Нещо нямам муза напоследък. Скрила се е гадината и се не показва. Ама се позачетох днес в ей тоз блог, та взе да ми изкристализира мисълта в главата. Разбрах защо не ми се пише напоследък - много по-добре е описана ситуацията от Оруел и не искам да се конкурирам с него.  Та, ето ви линк към книгата, за тези които не са я чели.

6 коментара:

  1. Благодаря за линка! А музата ще дойде, когато най-малко очакваш, от личен опит го казвам:)

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  3. Всеки попада в такива моменти, които музата го е напуснала. Точно тогава е моментът когато се зарежда с нови сили, за нещо ново и вдъхновяващо. Няма как да бъдем нон стоп създаващи нещо и е добре да го приеме и в моментите без муза просто нека им се насладим на това спокойствие, което ни обзема. Благодаря много за блога, аз също го по прочетох наистина има доста интересни неща. Доста време му отделих. Ще очаквам и в твоя блог да публикуваш нещо, когато си в настроение за писане. Аз лично в момента те разбирам напълно, понеже мога да кажа че сега съм в творческа дупка. Дори един потник не мога да нарисувам, за да занеса на шивачката ми .....но това е временно. Поздравления за сайта и много успехи желая.

    ОтговорИзтриване
  4. Нормално да нямаш непрекъснато муза да твориш и да създаваш нещо интересно, просто няма как това да стане.Би било страшно много изтощително.Сигурна съм , че в скоро време тя ще се върне и ще ни покажеш отново на какво е способна твоята фантазия и изобретателност.Пишеш винаги много добре и целият ти блог е страхотен.Всеки би намерил нещо с което да отбие малко време и да се разнообрази.Много благодаря и за линка към книгата която ни препоръчваш, ще я прочета.

    ОтговорИзтриване
  5. Всеки има даден период от своят живот, в който е като че ли в застой неговата дейност,точно тогава явно си зарежда батериите притегля нещата,които е направил и какво точно иска да постигне в своят живот, за да знае как да започне, за да се чувства след това доволен и удовлетворен от себе си,което е най-важното.Хубаво е че четеш странична литература, от нея може много да научиш и това, че не се сравняваш е още по-добре, понеже всеки е различен и индивидуален.Харесва ми блога,който си направила, дизайна и самите неща,които споделяш в него.Надявам се да се върнеш с нови и интересни публикации.

    ОтговорИзтриване