вторник, 27 септември 2011 г.

Не е луд тоя дето яде баницата, а тоз дето я дава


 Следващите линкове водят до статии с много подходящи снимки:


Добре го е казал народа. Но, в последните дни виждаме как тълпите се опитват да бият този дето яде и не се виждат наченки на осъзнаване, че това ще създаде нови проблеми и няма да оправи нито един от старите.
В последно време всеки път като има протести, все са насочени в грешна посока. Не към правителството и политиците, които от години осигуряват благодатната почва за нашите проблеми, а към някой от инструментите им.
Мдааа… Абе, тез(протестиращите) не искат ли по принцип да живеят в една по-добра държава? И ако да, как трепането по улиците ще подобри нещата. И аз искам да се престане със своеволията на въпросното малцинство (нека не забравяме, че не всички от тях са крадци или  престъпници), но как бъхтането с колове и тъпите лозунги ще осигурят "добруването" ни(както обичат да се изказват напоследък некои хора)?

По-скоро ми намирисва на възползване, от създалата се ситуация в Катуница, от тез същите дегенерати, които сме сложили да ни управляват, за да ни вкарат в девета глуха и да си осигурят още по-големи права над нас. И лошото е, че сами ще се вкараме, а те само ще наберат плодовете. Няма опасност те(политиците) да пострадат в момента. Поне докато хората не се осъзнаят и не емнат тях. Току виж се оказало, че има и цигани на които им е писнало да живеят по цигански, които редом с нас да опитат да оправят нещата.
За съжаление, поради очевадни причини, последния сценарий е по-скоро невъзможен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар