събота, 4 декември 2010 г.

Доктурей, де си доктуреее...

И настана потрес. Възмута няк'ва. Доктори отрепали дете. Сефте! Доктори проявяват криворазбрана солидарност. Сефте! Докторите са ги подслушвали, без да е много ясно защо. СЕФТЕ! И ако никой не вижда проблема в последното, това е много лошо. За подобни случаи се знае отдавна, както и за аморалната "солидарност" на лекарското съсловие. Но, това не е начина - нарушавайки граждански права. Внушението, че само чрез безконтролно следене от страна на МВР ще се решат проблемите, е по-гнусно даже и от постъпката на докторите. Ако не разбирате, колко е сбъркано и патологично Цецко да срича сълзливо пред парламента, вероятно незаконни СРС-та, значи си заслужавате съдбата на добитък воден на заколение и мъките по пътя...
Published with Blogger-droid v1.6.5

2 коментара:

  1. "Постъпката" на докторите изобщо не е ясна. Цецко казал нещоситам, а Цецковите сричания сме ги чували и друг път, по повод други "постъпки", за които така и нищо не доказаха некадърниците. На този трябва да му се забрани да си отваря устата!
    А какво ще кажеш за това? Граждански права ли? "М"рава! Пфу!

    ОтговорИзтриване
  2. Това с докторите дразни повече, защото е очеваден опита чрез заиграване с чувствата на овцете, да се прокара кофти прецедент. А, това във Варна е тест, да се провери дали овцете поддават на обучението - толкова е явно, че няма накъде. Остава само да събират мат'риал за отчета :)) Относно забраните - требе направо да го забранят туй правителство и нови избори, макар и да не виждам кой е тоз дето ще дойде и ще направи нещо смислено.

    ОтговорИзтриване